Verkoopsvoorwaarden

VERKOOPSVOORWAARDEN TICKETVERKOOP KONINKLIJKE TONEELGROEP STREVEN MORTSEL
(hierna genoemd Streven – ondernemingsnummer: 0885.684.036)


De koper erkent voor het afronden van de ticketaankoop kennis te hebben genomen van de volgende algemene voorwaarden en ze te aanvaarden:

 • Voorstellingen beginnen stipt. Om de voorstellingen niet te storen, laten we na aanvang niemand meer toe, ook niet met een geldig ticket. Wie zich te laat aanbiedt op een voorstelling, heeft geen recht op een terugbetaling van de tickets. Je ticket is alleen geldig voor de dag en de voorstelling die erop staan aangegeven. Als je gebruik maakt van e-tickets, wordt de toegang verleend aan de eerste persoon die het origineel presenteert, kopieën worden niet aanvaard. Indien je beschikt over een e-ticket, ben je zelf verantwoordelijk voor het duidelijk presenteren van je toegangsbewijs. 
   
 • Tickets worden enkel terugbetaald in geval van een datumwijziging of bij annulering van de voorstelling. Overmacht onder de vorm van stakingen, natuurrampen, extreme weersomstandigheden of overheidsmaatregelen die een bezoeker verhinderen om bij een voorstelling aanwezig te zijn, worden niet aanvaard als geldige reden voor de terugbetaling van een ticket. Online gekochte tickets van een afgelaste voorstelling worden automatisch terugbetaald via de betaalmethode waarmee de tickets zijn aangekocht. Indien de betaalkaart waarmee je de tickets aankocht niet meer geldig is, dien je Streven tijdig te verwittigen zodat de tickets op een andere manier kunnen worden terugbetaald. Indien je op een bepaalde datum niet aanwezig kan zijn, kan je tot ten laatste 24u voor de voorstelling de tickets telefonisch of aan de balie ruilen naar een andere datum mits een kost van 5€ per ticket. 
   
 • Er is geen herroepingsrecht van toepassing op toegangsbewijzen: overeenkomend met artikel VI.53, 12° uit het Wetboek van Economisch recht, heeft de koper niet het recht om de aankoop van tickets te annuleren. 
   
 • Indien je tickets koopt aan reductietarief, dien je ten allen tijde, dus ook bij de toegangscontrole aan de ingang, te kunnen bewijzen dat je recht hebt op de korting. In geval van misbruik heeft Streven het recht de tickets te annuleren of een toeslag aan te rekenen die dient te worden betaald voor aanvang van de voorstelling. Kortingen zijn niet cumuleerbaar. 
   
 • Pas na ontvangst van betaling is je ticket verzekerd. Onbetaalde reservaties dienen ten laatste 30 minuten voor aanvang van de voorstelling te worden afgerekend, zoniet heeft Streven het recht de tickets te annuleren. Enkel de persoon op wiens naam de tickets zijn besteld, kan de tickets afhalen aan de balie. 
   
 • Als dienstverlener voor de organisatoren van evenementen van zaalhuurders, kan Streven nooit verantwoordelijk gesteld worden voor veranderingen van data, prijs of annulering van het evenement door zaalhuurders. 
   
 • Het doorverkopen van tickets aan meerprijs is overeenkomstig de bepalingen van de wet betreffende de verkoop van toegangsbewijzen tot evenementen (dd. 30 juli 2013 publicatie 6 september 2013) verboden. Streven heeft het recht om tickets doorverkocht aan meerprijs te annuleren. Tickets mogen ook niet doorverkocht of overgedragen worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Streven.
   

Indien je na het doornemen van onze verkoopsvoorwaarden nog vragen hebt, kan je met ons contact opnemen:

Koninklijke toneelgroep streven

Singel 32, 2640 Mortsel

secretariaat@streven.be