Streven vertelt…

Heb je even? Het 75ste speeljaar van onze geweldige toneelgroep verliep totaal anders dan we hadden gedacht. Geen overdonderende voorstellingen en geen Streven-sterren die het podium onveilig maakten met hun acteerkunsten. Maar hé, wij zijn Streven en we geven niet zomaar op!

We hebben urenlang gebrainstormd om een manier te bedenken waarop we toch verhalen konden vertellen. En zo ontstond het briljante idee van Streven vertelt… . Korte, pakkende afleveringen, verteld door een bonte verzameling mensen, allemaal knusjes in een veilige en bescheiden setting.

En raad eens welk verhaal we hebben uitgekozen? Tromgeroffel… De Kleine Prins van de enige echte Antoine de Saint-Exupéry! Want laten we eerlijk zijn, dat is gewoon een tijdloze klassieker van jewelste.

Dus wat hebben we gedaan? Een voor een (helemaal coronaproof, natuurlijk) hebben onze Streven-helden het podium van de Mark Liebrecht Schouwburg bestormd (een dikke shoutout naar de stad Mortsel voor hun fantastische samenwerking!). Ze hebben plaatsgenomen in piekfijn gereinigde stoelen en hebben elk een stukje van dit epische meesterwerk verteld.

Dus gooi jezelf in een zetel, ontspan en geniet van een flinke dosis kijk- en luisterplezier! We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij, want dit wordt legendarisch!

aflevering 1: Philip Maes


Bekijk alle aflevering van dit fijne project.

aflevering 2: Linda Diels

aflevering 3: Raymond De Bruyne

aflevering 4: Danny Brosens

aflevering 5: Brent Verhelst

aflevering 6: Erik Schoepen

aflevering 7: Eric Van Hal

aflevering 8: Reinhilde Demets

aflevering 9: Ilse Van Hertbruggen

aflevering 10: Bert Daems

aflevering 11: Anouk Lambrechts

aflevering 12: Stan Meys

aflevering 13: Sam De Meulder

aflevering 14: Nicole Vandenhove

aflevering 15: Rita Schlemper

aflevering 16: Gerda Van den Bossche

aflevering 17: Ingrid Koop

aflevering 18: Kristine Vandenberghe

aflevering 19: Nick Alliet

Meer nieuws