Nieuwe locatie: Walpurgis/deFENIKS

Je zag of las het misschien al. Wij spelen onze tweede productie Trouwfeesten en processen enzovoorts van dit seizoen niet in het ons vertrouwde Forttheater. Deze zaal werd afgekeurd door de brandweer. Daarom zochten én vonden we onderdak in zaal deFENIKS in het Deurneleitje in Mortsel.

Deze organisatie noemt zich “Kunstenaarshuis deFENIKS. Open huis voor sociale kruisbestuiving gerund door muziektheater Walpurgis”. We zijn oprecht blij dat we hier terecht kunnen, want evident is het niet om een gepaste locatie te vinden in (de periferie van) Mortsel. Het wordt een experiment, zowel voor het publiek als voor ons.

We spelen in een een gerenoveerde zaal, zonder coulissen. Gelukkig past dit perfect in het concept van regisseur Bjorn Anthierens. Er is ook geen horecazaak verbonden aan deFENIKS. Dat betekent dat we alles moeten aandragen om jullie voor en na de voorstelling te kunnen ontvangen. Maar onze ploeg staat klaar en zal jullie warm onthalen zodat er fijn kan nagepraat worden over de voorstelling. Want dat hoort toch bij een avondje theater, niet? Wij gaan ons smijten om er op alle vlakken een succes van te maken. We rekenen er op dat het publiek ons steunt door massaal de weg te vinden naar de voorstellingen van Trouwfeesten en processen enzovoorts.

Je weet nog niet goed waar de nieuwe locatie zich bevindt? We lieten Google maps alvast de weg uitstippelen vertrekkende vanuit de vertrouwde Mark Liebrecht Schouwburg.

Meer nieuws