Achter de Schermen van “God van de Slachting”

In december presenteren we met trots God van de Slachting, een meedogenloze satire op de bekrompenheid, hypocrisie en egoïsme van de moderne mens, geschreven door de Yasmina Reza.

Het verhaal volgt Michel en Véronique, die Alain en Annette uitnodigen in hun appartement in de stad om een verklaring op te stellen voor de verzekering. Hun 13-jarige zoon Bruno heeft twee tanden verloren door een uit de hand gelopen kinderruzie met Stéphane, de zoon van het andere koppel. Wat begint als een eenvoudige poging om de situatie op te lossen, ontaardt al snel in een hilarische en scherpe dissectie van de persoonlijkheden en opvattingen van de vier volwassenen.

En de vier volwassenen die in de huid kruipen van Michel, Véronique, Alain en Annette hebben alvast veel plezier bij het in elkaar boksen van het stuk. Dat kan je zien op de repetitiefoto’s van onze huisfotograaf Hugo Segers.

We hebben maar één goede raad: kom dat zien!

Tickets zijn nu beschikbaar. Klik hier om je tickets te kopen en jezelf te trakteren op een avond vol humor, spanning en onverwachte wendingen.

Foto’s Hugo Segers

Meer nieuws