Tickets – seizoenkaarten

Seizoenkaart?
Tickets hebben in het seizoen 2018 – 2019 de democratische prijs van 15 euro. Als je naar elk stuk komt kijken, betaal je dus drie keer 15 euro. Maar je kan ook een seizoenkaart kopen voor de drie voorstellingen. Hiervoor betaal je slechts 35 euro in plaats van 45 euro. Tel uit je winst. Als houder van een seizoenkaart ontvang je bovendien het tijdschrift Bel’ken Trek. Dat bevat niet alleen informatie over de stukken, het houdt je ook op de hoogte van het reilen en zeilen van onze groep.

Opgelet!
In het seizoen 2018 – 2019 spelen we wel degelijk 5 producties, maar de voorstellingen “Desperado” en “De meiden” vallen buiten de seizoenkaartregeling. Voor deze twee voorstellingen gebeurt de reservatie rechtstreeks via de Kaleidoscoop en het Stalteater.

Vriend van Streven?
Wil je tg Streven een extra steuntje geven? Dat kan door ‘Vriend van Streven’ te worden. Een ‘Vriend van Streven’ betaalt minstens 100 euro. Hiervoor krijg je twee seizoenkaarten en het tijdschrift  Bel’ken Trek.

Hoe gaat dat dan?
Je krijgt je seizoen- of ‘Vriend van Streven’-kaart door 35, respectievelijk minstens 100 euro te storten op rekeningnummer van Toneelgroep Streven vzw: IBAN BE10 0015 0923 3104. Na de betaling sturen we je de kaart(en) zo vlug mogelijk toe. Als die voor iemand anders bestemd zijn – een leuke geschenktip ? – is het handig ons het adres van de begunstigde door te geven. Zo kunnen wij haar of hem ons tijdschrift toesturen. Opgelet: een seizoenkaart geeft je niet automatisch een plaats, je moet nog steeds reserveren. Vermeld dus bij reservatie steeds dat je een seizoenkaart hebt. Breng ze ook mee naar de voorstelling, waar we ze afstempelen aan de kassa.

 RESERVEREN 
Telefonisch reserveren kan op nummer 0468 04 64 35 (OPGELET: NIEUW NUMMER) en dit op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 18.00 uur tot 20.00 uur.
Je kan ook het  reservatieformulier  invullen, of je kan je tickets reserveren via een mailtje aan tickets@streven.be