tg Streven en Mortsel Speelt

Met heel veel (spel)plezier stellen wij u het komende seizoen voor van de toneelgroep Streven. In de eerste productie laten we meteen alle remmen los en bieden we met Komen (vr)eten, een binnenkomer van formaat. Als u dacht dat u op televisie alles gezien had, zeker niet. In het Forttheater laten we u met Augustus ergens op de vlakte even stilstaan bij broze familiebanden. Het is een productie die u zeker zal bijblijven en die u niet wil missen. Met Desperado wijken we uit naar andere locaties. U kan de productie gaan zien in de Kaleidoscoop in Mortsel of in het Noordteater in Antwerpen. Vier mannen aan de toog over het leven, dat moet u meemaken. We sluiten af met een heel bijzondere productie. Samen met de Toneelgezellen en het Mortsels Jeugdtoneel en in samenwerking met de stad Mortsel, brengen we u een evocatie over het bombardement op 5 april 1943 in Mortsel, Mortsel 5443. De evocatie werd in opdracht van tg Streven door Alex Van Haecke geschreven. Velen onder u hebben op een of andere manier nog een band met die dag in april, nu bijna75 jaar geleden. Een dag die we niet mogen vergeten en waarop we willen terugkijken door de ogen van de mensen van toen.

We brengen met deze vier producties een heel gevarieerd pakket waar u een heel toneelseizoen van kan genieten.

Wanneer u meteen een seizoenkaart aankoopt, bent u zeker van drie genietbare voorstellingen aan de prijs van 30 euro. Als u weet dat een individuele inkomkaart 13 euro kost, is het de moeite waard om meteen een seizoenkaart aan te schaffen. Zeker omdat u, naast een korting, ook Bel’ken Trek krijgt toegestuurd met allerlei informatie over de komende productie en over onze toneelgroep. En waarom geen ‘vriend van Streven’ worden om onze vereniging een extra steun te geven. Tot volgend seizoen!!

Dirk Scheers, voorzitter tg Streven