Ladies en gentlemen

Genietend van een eerste lentezon, kijk ik met veel plezier terug op onze vorige productie, Zadelpijn, waar zoveel toeschouwers van konden genieten. De dames die samen door het leven fietsten, bezorgden u een meer dan aangename toneelavond.

Met evenveel plezier kijk ik nu al uit naar onze volgende productie waarin u nu de mannen aan het werk zal kunnen zien in Ladies Night. Ook hier is het een verhaal uit het leven gegrepen en geven onze acteurs het beste van zichzelf. Meer nog, ze geven zich helemaal bloot. Geen probleem dus voor de kostumes zal u dan denken, het tegendeel is echter waar. Wees er op tijd bij om uw plaats te reserveren want het belooft een fenomenale reeks voorstellingen te worden.

Daardoor sluiten we weer een seizoen af. Nu al kan ik een tipje van de sluier oplichten voor het komende seizoen waarin we heel wat in petto hebben. Het hoogtepunt wordt de productie in april 2018 op het moment dat het vijfenzeventig jaar  geleden zal zijn dat Mortsel getroffen werd door een bombardement. In opdracht van tg Streven werd hiervoor een evocatie geschreven die we zullen brengen in samenwerking met andere toneelverenigingen van Mortsel. Dat mag u in geen geval missen.

Maar 2018 lijkt nog ver weg en kom eerst maar genieten van de onze swingende mannen in Ladies Night.

Dirk Scheers, voorzitter tg Streven