Feel good in 2017

Samen met de kerstbomen en feestelijke versieringen komen er vaak ook wat mijmeringen over het voorbije jaar. We maken ons op om elkaar het allerbeste toe te wensen maar tegelijk kijken we nog even terug op dat voorbije jaar. Wij brachten veel jeugdig talent op de planken met Amadeus en kaderden een oud verhaal in een hedendaagse omgeving. Voor de volgende productie gaan we bijna de kersttoer op. Niet met de bomen en de ballen maar wel met dat vleugje nostalgie, met die lach en die traan uit het leven van ons allemaal. Een bende losgeslagen dames op de fiets in Frankrijk. Zingen, vertellen, lachen, huilen, vriendschap het zit er allemaal in. Kom zeker mee fietsen in het Forttheater en kom je warmen aan de vriendschap van de dames uit Zadelpijn. Ondertussen kan u zich misschien warmen aan het vuur bij je kerstboom. Ik wens u zoveel moois toe in het komende jaar. Veel vriendschap en veel mensen rondom u, vooral dan rond uw theaterstoel in een van onze volgende producties.

Dirk Scheers, voorzitter tg Streven