Vooruitblik seizoen 2016 – 2017

Beste toneelliefhebber,

Terwijl u van een welverdiende vakantie geniet, een reisje of uitstap maakt of zich gewoon aan ons vaderlands snertweer ergert, hebben wij voor u een nieuw toneelseizoen in elkaar gepuzzeld. En dat willen we graag even voorstellen.

Ook dit seizoen brengen we drie op en top verzorgde en goedgekozen producties.

Als opener, in november, kozen we Amadeus. Een onvervalste klassieker die elke toneel- of muziekliefhebber kent. Meteen ook nog een eerbetoon aan onze onlangs overleden voorzitter Paul De Meulder die dit stuk dertig jaar geleden bij Streven regisseerde. Voor deze sfeervolle voorstelling heten we u welkom in de Mark Liebrecht Schouwburg.

Naar goede gewoonte slaan we daarna onze tenten op in het Forttheater in Edegem. Met Zadelpijn combineren we het ongebreidelde enthousiasme van zes vrouwen die deze productie bemannen met de gezelligheid van het Forttheater en zijn leuke bar. Deze echte feel-good-productie zal er zeker in slagen u de winterse koude te doen vergeten. Na een succesvolle reeks in Nederland, zorgt Streven voor de Vlaamse première van dit stuk.

Tenslotte is het aan de mannen om zich van hun beste kant te tonen. Met Ladies Night, waarbij u misschien meteen onwillekeurig aan de film The Full Monty denkt, zij we opnieuw in de Mark Liebrecht Schouwburg. Dit wordt ongetwijfeld een spetterende afsluiter van dit gevarieerde seizoen.

En wat kost al dat lekkers? Ook nu bent u met een seizoenkaart zeker van drie mooie theateravonden- of middagen voor 30 EUR. Wie weet dat een individuele inkomkaart 13 EUR kost, telt meteen zijn winst uit. Zeker omdat u, naast deze korting, ook Belken’Trek krijgt toegestuurd met alle informatie over de komende productie en over onze toneelgroep. Uw vertrouwen als abonnee steekt ons alvast een hart onder de riem om er met nog meer enthousiasme tegenaan te gaan. Bij de vorige producties waren er meerdere uitverkochte zalen, dus laat u niet vangen en reserveer tijdig.

Tot volgend seizoen!!

Dirk Scheers, voorzitter tg Streven