Zalig en Gelukkig

Voor onze toneelgroep is januari geen nieuwjaar. Dat was er al in december wanneer we ons nieuw seizoen hebben gestart met een hartverwarmende productie, De Konijnenpijp. Het was een productie waar we heel graag op terugkijken en waar het publiek van heeft kunnen genieten. We staan al klaar met een volgende productie waar we met u aan tafel willen schuiven voor spanning en intriges in het meesterstuk van Herman Koch, Het Diner. In dit Belken trek kan u er alles over lezen. Het is niet te missen na al het feestgedruis van de voorbije weken.

Ook al is het voor ons geen nieuwjaar, we willen u uiteraard heel graag de allerbeste wensen aanbieden voor het komende jaar. Wellicht keek ook u terug wat er het voorbije jaar gebeurde rondom u. Voor Streven was het een jaar dat we afscheid namen van mensen die voor onze vereniging heel dierbaar waren. Het was een jaar dat we belangrijke beslissingen namen om ons voortbestaan te kunnen verzekeren. Maar alleen maar terugkijken is niet goed, we kijken vooral vooruit. En er is wat om naar uit te kijken. Niet alleen het komende ‘Diner’ maar ook onze slotproductie ‘Allo Allo’ mag u zeker niet missen. Het plezier dat er nu al wordt gemaakt op de repetities, gaat u mee kunnen maken op de voorstellingen.

Ik hoop u binnenkort te mogen begroeten in het Forttheater en wens u een zalig en gelukkig nieuw jaar toe waarbij Streven een stukje wil bijdragen door u een paar bijzondere theateravonden te bieden. Tot binnenkort!

Dirk Scheers, voorzitter tg Streven