Seizoenkaarten 2017 -2018

Seizoenkaart?
Tickets hebben ook in het seizoen 2017 – 2018 de democratische prijs van 13 euro. Als je naar elk stuk komt kijken, betaal je dus drie keer 13 euro. Maar je kan ook een seizoenkaart kopen voor de drie voorstellingen. Hiervoor betaal je slechts 30 euro in plaats van 39 euro. Tel uit je winst. Als houder van een seizoenkaart ontvang je bovendien het tijdschrift Bel’ken Trek. Dat bevat niet alleen informatie over de stukken, het houdt je ook op de hoogte van het reilen en zeilen van onze groep.

Opgelet!
In het seizoen 2017 – 2018 spelen we wel degelijk 4 producties maar valt de voorstelling ‘Desperado’ buiten de seizoenkaartregeling. We spelen deze voorstelling in de Kaleidoscoop en het Noordteater. Je krijgt als seizoenkaarthouder van tg Streven wel een korting op deze voorstelling.

Vriend van Streven?
Wil je tg Streven een extra steuntje geven? Dat kan door ‘Vriend van Streven’ te worden. Een ‘Vriend van Streven’ betaalt minstens 100 euro. Hiervoor krijg je twee seizoenkaarten en het tijdschrift  Bel’ken Trek.

Hoegaatdatdan?
Je krijgt je seizoen- of ‘Vriend van Streven’-kaart door 30, respectievelijk minstens 100 euro te storten op rekeningnummer van Toneelgroep Streven vzw: IBAN BE10 0015 0923 3104. Na de betaling sturen we je de kaart(en) zo vlug mogelijk toe. Als die voor iemand anders bestemd zijn – een leuke geschenktip ? – is het handig ons het adres van de begunstigde door te geven. Zo kunnen wij haar of hem ons tijdschrift toesturen. Opgelet: een seizoenkaart geeft je niet automatisch een plaats, je moet nog steeds reserveren.  Vermeld dus bij reservatie steeds dat je een seizoenkaart hebt. Breng ze ook mee naar de voorstelling, waar we ze afstempelen aan de kassa.

Reserveren?
Tickets kan u telefonisch reserveren op nummer 0468 31 43 00 en dit op maandag & vrijdag van 10u. tot 13u en dinsdag & donderdag van 14u. tot 16u.
Je kan ook het formulier op de site hier gebruiken of je kan je tickets reserveren via een mailtje aan tickets@streven.be