‘Allo, ‘Allo

‘Allo, ‘Allo

 Affiche van ′Allo, ′Allo

Affiche van ′Allo, ′Allo

Gebaseerd op de legendarische tv-serie.

Van:
Jeremy Lloyd & David Croft

Regie:
Nans De Haes

Het verhaal:
In het Franse dorpje Nouvian is René Artois -samen met zijn vrouw Edith- uitbater van het locale dorpscafé. Het leven van René wordt grondig overhoop gegooid als de Tweede Wereldoorlog uitbreekt. Zo goed en zo kwaad als het gaat probeert hij echter zijn oude leven voort te zetten, door de Duitsers te paaien met af en toe een gratis drankje en gratis “diensten” van zijn serveersters, in ruil voor moeilijk verkrijgbare artikelen zoals paraffine, suiker en boter.

Maar verwikkelingen rond een schilderij (The Fallen Madonna with the Big Boobies!) brengen hem in steeds nauwere schoentjes bij de Duitsers. Als hij dan ook nog tegen zijn wil betrokken geraakt bij het verzet, wordt de situatie voor René alsmaar hachelijker.

Cast:

 • Bert Daems
 • Gerda Van den Bossche
 • Anouk Lambrechts
 • Caroline Lambrechts
 • Kerlyn Huygh
 • Jan Rottiers
 • Bastiaan Malcorps
 • Stan Meys
 • Marie-Christina Leon
 • Sam De Meulder
 • Philip Maes
 • Joris Van Camp
 • Bart Cools
 • Jo Braet

Speeldata:
vrijdag 29 april 2016 om 20u15, zaterdag 30 april 2016 om 20u15, donderdag 5 mei 2016 om 20u15, vrijdag 6 mei 2016 om 20u15, zaterdag 7 mei 2016 om 20u15 en zondag 8 mei 2016 om 15u

Locatie:
Mark Liebrecht Schouwburg