De Konijnenpijp

De Konijnenpijp

DE KONIJNENPIJP/ THE RABBIT HOLE

 Affiche van ′De Konijnenpijp′′

Affiche van ′De Konijnenpijp′′

Winnaar Pullitzer prijs, beste drama.

Van:
Herman Koch

Regie:
Hans Royaards

Het verhaal:
Becca en Howie Corbett waren een gelukkig getrouwd stel tot hun idyllische leventje voor altijd veranderde toen hun zoontje Danny omkwam bij een auto-ongeluk. Becca, die haar succesvolle carrière opgaf om voltijds moeder te zijn, probeert sindsdien haar bestaan opnieuw zin te geven. Haar ervaringen zijn pijnlijk maar ook vaak grappig Ze zoekt contact met de jonge Jason, die als teenager de auto bestuurde die Danny aanreed. Alsof de aandacht voor Jason haar de tijd ontneemt om aan Danny te denken. Haar man Howie daarentegen sluit zich op in het verleden en zoekt zijn toevlucht bij buitenstaanders die hem iets bieden wat Becca hem kennelijk niet kan geven. Deze erg verschillende manier om met dit verlies om te gaan bepaalt Becca’s en Howies lot.

Cast:

– Ilse Van Hertbruggen
– Tom Lommaert
– Nicole Vandenhove
– Reintje Thielemans
– Bastiaan Malcorps

Speeldata:
vrijdag 11 december 2015 om 20u15, zaterdag 12 december 2015 om 20u15, donderdag 17 december 2015 om 20u15, vrijdag 18 december 2015 om 20u15, zaterdag 19 december 2015 om 20u15 en zondag 20 december 2015 om 15u

Locatie:
Mark Liebrecht Schouwburg